Teodorovici, atac dur la Cîţu: Declaraţii de stand-up comedy!

Eugen Teodorovici, ministrul de finanţe din Guvernul Dăncilă, a criticat declaraţiile lui Florin Cîţu cu privire la deficitul bugetar şi  nu numai.  

"Declaraţiile de astăzi ale lui Cîţu sunt de stand-up comedy. Când eşti în funcţie, trebuie să te gândeşti că  nu reprezinţi doar PNL, ci o ţară întreagă. Este simplu,  nu poţi crede un actual ministru de finanţe care spune că vina pentru deficit este a PSD-ului, când dânşii în 2 luni au cheltuit 20 de miliarde de lei, iar noi în 10 luni am cheltuit 27 miliarde. Cine crede că eu, ca ministru de finanţe, aş fi făcut un buget care să se închidă cu un deficit atât de mare?

De ce nu a putut să spună dacă măresc pensiile de la 1 septembrie? Este clară abordarea lor, de asta vor şi anticipate, ca să nu îi mai poată taxa lumea la vot după ce taie toate majorările. Guvernul Orban este şi un pic protejat de presă, din păcate. Aş vrea să ştiu o singură măsură propusă de Ciţu, nu neapărat gândită de el, pentru că a spus că sunt vreo 25 de măsuri pe care le va aplica la o lună de la preluarea mandatului", a spus Eugen Teodorovici la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel