Tensiuni între ALDE şi PSD. Dănuţ Andruşcă vs Daniel Chiţoiu, replici acide de la distanţă: Se comportă ca o ţaţă, nu ca un bărbat politic

Foştii miniştri ai Economiei, Daniel Chiţoiu şi Dănuţ Andruşcă arată că tensiunile dintre ALDE şi PSD sunt la punctul maxim. După ce Chiţoiu şi-a numit mai mulţi colegi no-name-uri politice, Dănuţ Andruşcă i-a dat replica şi a menţionat că cel din urmă se comportă ca o ţaţă, nicidecum ca un bărbat politic. 

„Daniel Chițoiu a reușit să-și facă praf toată munca de o viață printr-o declarație nesimțită. Prin cele afirmate la adresa mea, fostul ministru al Economiei nu s-a comportat ca un bărbat politic, așa cum are pretenția să fie tratat, ci ca o țață, care la divorț își pune poalele în cap.

Să se folosească de numele meu, un coleg de alianță care s-a comportat cât se poate de corect și de amical cu el, mereu, de-a lungul timpului, pentru a-și ataca un coleg de partid care are curajul să i se opună, este ceva care nu-i face cinste și care-l face un pitic politic, nu un bărbat politic.

Poate că este supărat că nu a reușit să saboteze PSD-ul, dar supărarea să facă bine să o țină pentru el. Altfel, ar putea să-și aducă aminte câte a primit de-a lungul timpului, la toate discuțiile pe care le-a inițiat sau la care a participat. Pentru că nu se cade să fii zmeu când vrei să iasă lucrurile ca tine, și apoi să fii țață când ele nu ies cum ți-ai dori", a scris Dănuţ Andruşcă pe Facebook, conform ziarpiatraneamţ.ro. 

"Cine e no name politic..."

"Altfel, este o vorbă despre care dl Chițoiu poate să-și amintească: ceva care spune niște lucruri despre relația dintre sat și văcar...

P.S.: Nu știu câte lucruri poate spune că a lăsat în urma sa dl Chițoiu la Ministerul Economiei, altele decât jocuri de diferite feluri, unele politice, altele cu mize mai concrete. Eu știu că am lăsat în urmă un șantier naval care acum funcționează la capacitate maximă și un proiect strategic, BRUA, care este în grafic. Asta ca să lămurim și cine e no-name și cine e pus doar pe scandal", a mai scris fostul ministru al Economiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel