Teatrul continuă la Televiziunea Română cu o nouă abordare

În anul în care se împlinesc 60 de ani de la prima producţie de teatru a TVR, iubitorii acestui gen de programe primesc un cadou neaşteptat. 

Spectacolele de teatru vor fi programate şi difuzate la Televiziunea Română ţinând cont de multiculturalitatea şi multiconfesionalitatea publicului larg.

Ajuns la venerabila „vârstă" de 60 de ani, Teatrul continuă existenţa sa la Televiziunea Română cu o misiune extinsă, urmând să fie difuzat la exact acele posturi care, conform profilurilor lor, acoperă un număr cât mai mare de public divers. Este vorba de TVR 3, TVRi şi TVR Moldova.

„Focusarea spectacolelor de teatru pe TVR 3, TVRi şi TVRM vine ca o măsură firească de a răspunde interesului public, ţinând cont de abordarea multiculturală şi multiconfesională a acestor posturi din portofoliul Televiziunii Române, de circumscrierea lor în profilul cultural –educativ -regional al TVR 3 şi în unicitatea celor două posturi care emit în afara ţării", declară Mircea Neacşa, coordonatorul cu atribuţii de director al TVR 3 – postul cu cea mai completă ofertă teatrală.

Astfel, din 3 noiembrie, Teatrul la TVR (spectacole noi, preluări din oferta instituţiilor teatrale şi selecţiile din Arhiva TVR) - va putea fi urmărit în fiecare vineri de la ora 23.00 la TVR Internaţional şi duminica, de la ora 20.00 la TVR 3 iar de la 22.00 la TVR Moldova.

[citeste si]

Vineri, 3 noiembrie la TVRi şi duminică, 5 noiembrie la TVR 3 şi TVR Moldova, Televiziunea Română o aniversează pe marea actriţă Mariana Mihuţ (care, în 7 noiembrie, sărbătoreşte împlinirea a 75 de ani de viaţă) prin programarea spectacolului Cadavrul viu, de Lev Tolstoi - o montare de excepţie în regia lui Cornel Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel