Tăriceanu, ofertă deschisă pentru Ponta: Colaborarea poate să nu se încheie aici

Ponta și Tăriceanu
Ponta și Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a sugerat lui Victor Ponta că cele două partide ar putea colabora în continuare, după ce l-au susţinut pe Mircea Diaconu la prezidenţiale. 

"Suntem într-adevăr două partide tinere, chiar dacă Pro România este un partid mai tânăr, dar nici ALDE nu este prea bătrân. Aparent, suntem pe poziții politice diferite, Pro România fiind de stânga, în timp ce ALDE este de drepta. De multe ori, însă, am văzut pozițiile publice ale Pro România, deciziile Pro România

Ne apropie, de asemenea, lupta împotriva hegemoniei partidelor mari, care tot posibilul pentru a duce la dispariția partidelor mai mici.

S-ar putea ca colaborarea pe care am avut-o în susținerea lui Mircea Diaconu să nu se încheie aici, pentru că ne unește lupta împotriva celor două partide mari. Este un blat ordinar între cele două partide mari! (...) Colac peste pupăză a venit și Guvernul Orban I cu OUG prin care dorește să limiteze dreptul partidelor mai mici de a avea reprezentanți în secțiile de votare.

ALDE a fost în permanență atacat de partidele mari. Prima care a încercat să îngroape ALDE a fost doamna Dăncilă, cea care a încercat să își pună tocul fin pe gântul ALDE. Acum la fel face și domnul Orban. Știu că sunteți într-o zi festivă, dar nici dumneavoastră nu sunteți ocoliți de aceste probleme. Vă urez să vă țineți tari!", a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Convenția Națională a Pro România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel