Tânără, filmată în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu. Psihologul Keren Rosner: Un gest teribilist

Tânără, filmată în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu. Psihologul Keren Rosner: Un gest teribilist / Captura foto TikTok
Tânără, filmată în timp ce înțepa prezervative într-un supermarket din Sibiu. Psihologul Keren Rosner: Un gest teribilist / Captura foto TikTok

A uimit o țară întreagă cu gestul controversat făcut într-un supermarket din Sibiu. Ce spun psihologii despre tânăra care a înțepat mai multe prezervative?

O tânără din Sibiu a publicat pe contul ei de TikTok un clip video în care înțeapă cu un ac de siguranță un prezervativ.”Unul din trei. Care-i șansa”, a zis tânăra pe TikTok.  În cadrul următor, tânăra este filmată cum pune înapoi, la raft, cutia desigilată de prezervative.


Utilizatorii rețelei TikTok s-au arătat îngroziți de ideea tinerei și i-au atras atenția că nu este nimic amuzant, ba din contră este foarte greșit ceea ce a făcut. 


Psihologul Keren Rosner a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre nevoia tinerilor de a se face remarcați în grupul lor de prieteni și a explicat gestul tinerei din Sibiu: 


„Este un gest teribilist. Pur și simplu i-a venit o idee năstrușnică să facă ceva, să iasă din anonimat. A simțit nevoia să se filmeze făcând lucrul asta tocmai pentru a atrage atenția. Probabil că este o adolescenta care are nevoie de atenție, are nevoie de a fi populara, de a atrage atenția celorlalți și a găsit o modalitate. 

Sunt foarte mulți adolescenți care își doresc să fie populari, să fie percepuți că interesanți. Că să iasă în evidenta, modul cel mai rapid și imediat este să facă un filmulet și să îl posteze. Vezi continuarea articolului pe Spectacola!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel