Tablourile pictate de maimuța lui Michael Jackson, vândute la licitație

Bubbles, maimuța adoptată de Michael Jackson în 1983, a pictat două tablouri abstracte, care au fost vândute la o licitaţie, pentru suma de 2.000 de lire, dovedind astfel, că este în stare să se întrețină.

Potrivit site-ului mirror.co.uk, cele 2.000 de lire obținute din vânzarea tablourilor realizate de primata în vârstă de 27 de ani vor acoperi o parte din cheltuielile necesare creșterii ei, care însumează 13.000 de lire, scrie rtv.net.

Ca animal de companie al celui care a fost supranumit Regele muzicii pop, Bubbles a dus o viaţă de lux, însă, după moartea artistului, primata a fost abandonată de familia lui Michael Jackson, care nu a mai donat niciun ban Centrului pentru primate din Florida .

"Pentru a creşte maimuţele noastre până la sfârşitul vieţii lor ar fi nevoie de 25 de milioane de lire. Avem nevoie de ajutor", a declarat Patti Reagan, preşedintele Centrului.

Bubbles a învăţat să danseze pe celebra melodie "Moonwalk", dar s-a întâlnit și cu prieteni ai artistului, precum Brooke Shields.

Maimuța ar putea să trăiască până la 60 de ani, iar Patti Reagan a declarat că fanii pot dona 100 de lire pentru a-l ajuta pe Bubbles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel