Surse România TV: Restructurare de amploare în PSD

Guvern Dăncilă
Guvern Dăncilă

Potrivit unor surse politice ale postului de televiziune România TV, s-ar pregăti o restructurare de amploare în Partidul Social Democrat. 

Potrivit unor surse politice, citate de România tv, la CExN de vineri ar urma să se discute şi despre schimbarea conducerii în filialele din ţară. Tot vineri, social-democraţii ar urma să ia o decizie cu privire la pactul propus de Klaus Iohannis.

S-ar discuta despre o amplă restructurare la nivelul filialelor PSD din ţară. Se va face o analiză şi ar urma schimbarea conducerii în filiale. Ar putea fi vorba despre una dintre cele mai mari restructurări din ultima vreme, potrivit surselor menționate.

Tot mâine, se va discuta despre pactul politic propus de Klaus Iohannis. Social-democraţii ar putea decide mâine dacă susţin sau nu acest acord. Aceştia spuneau că susțin congresul politc pe temele majore de interes naţional, însă dacă acest consens este unul real şi nu un joc electoral.

De asemenea, aceştia mai spuneau că acest act ar trebui să cuprindă mai multe aspecte vitale pentru interesul României. De exemplu, condamnarea protocoalelor secrete încheiate între instituţiile din sistemul judiciar şi alte instituţii, dar şi că justiţia trebuie să fie independentă şi transparentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel