Surpriză pe scena politică. Mihai Tudose este chemat înapoi în PSD

Mihai Tudose FOTO AGERPRES
Mihai Tudose FOTO AGERPRES

Fostul premier Mihai Tudose este chemat înapoi în PSD de organizaţia din Brăila, după despărţirea de Pro România. Reprezentanţii organizaţiei PSD Brăila îşi motivează decizia de nevoia "coagulării tuturor forţelor politice" pentru viitoarele alegeri. 

„Biroul organizației județene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situația creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunțul privind demisia în bloc a membrilor Pro România Brăila. În cadrul discuțiilor s-a evidențiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forțelor politice de stânga în vederea câștigării alegerile locale și parlamentare din anul 2020.

În acest context, Biroul organizației județene PSD a hotărât să adreseze invitația către cei care au activat în cadrul Pro România, membri și simpatizanți, către toți brăilenii care împărtășesc valorile social-democrate, de a adera la organizația PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice și politice ale județului Brăila", potrivit documentului semnat de Ion Rotaru, președintele PSD Brăila, citat de Mediafax. 

Mihai Tudose a demisionat din Pro România pe 2 decembrie. Tudose nu a făcut nicio precizare cu privire la mandatul său de europarlamentar, deși conducerea din Pro România i-a cerut să renunțe la această funcție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel