Supectul pentru uciderea celor doi tineri pe trecerea de pietoni în Craiova, prins de poliţişti

tineri
tineri

Iulian Siclitaru, în vârstă de 24 de ani, este suspectat că a ucis doi tineri pe o trecere de pietoni din  Craiova, duminică dimineața. Acesta a fost reținut d epoliție, duminică seara, tânărul fiind nepotul milionarului Siclitaru.

[caption id="attachment_300857" align="alignleft" width="310"] Foto: adevarul.ro[/caption]

Doi tineri au fost practic spulberați pe o trecere de pietoni, duminică dimineața, pe Calea București din Craiova. În urma coliziunii, trupurile tinerilor au fost practic mutilate. După accident, șoferul a dispărut, mașina fiind găsită abandonată într-o parcare.

Unul dintre tineri,  Andrei Dragomir, făcea partea din trupa de dans Freaks din Craiova. Tânărul a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale la dans. Profesorii lui Andrei de la Palatul Copiilor din Craiova sunt în stare de şoc şi nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Andrei Dragomir era unul dintre veteranii trupei de dans Freaks din Craiova. Alături de colegii săi, timp de 5 ani, Andrei a primit numeroase premii, urcând România pe cele mai înalte podiumuri naţionale şi internaţionale, scrie adevarul.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel