”Suntem MĂCELĂRIȚI”. CULISE explozive din ședința PNL. Au fost SCÂNTEI în curtea liberalilor

Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Ședința de marți seară de la PNL ar fi fost una cu scântei și amenințări. 

Rareș Bogdan și Florin Roman și-ar fi exprimat nemulțumirile față de situația în care-i pune liderul partidului, premierul Ludovic Orban, de a afla de la TV măsurile luate în pandemia de COVID-19. Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan ar fi spus că nu mai vrea să fie comunicator al partidului, atât timp cât află de la TV ce se decide în Guvern. El ar fi lansat și un avertisment, conform adevarul.ro: ”Miniştrilor le spun doar atât: să îşi bage minţile în cap, să comunice cu partidul şi să nu facă pe nebunii, pentru că altfel voi ieşi public şi îi voi spulbera”. 

”Suntem măcelăriţi” ar fi spus și deputatul Florin Roman, conform sursei citate. El s-a plâns că există bariere între ceea ce este decis la nivel de Guvern şi ceea ce ar trebui să transmită liberalii în intervenţiile din presă. 

Liberalii s-ar fi arătat nemulțumiți și de situația PNL - ALDE. În timp ce Călin Popescu Tăriceanu atacă PNL, oamenii lui sunt plasați în eșalonul doi al conducerii. Totodată, ei ar fi vorbit și despre prăbușirea în sondaje, la 34% încredere, și lipsa vizibilității în online, unde PSD câștigă teren. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel