Sunetul din cer care a îngrozit sute de mii de oameni- VIDEO

Screen Shot 2013-09-02 at 11.35.13 AM
Screen Shot 2013-09-02 at 11.35.13 AM

Un zgomot misterios a înfiorat mii de localnici și sute de mii oameni din toată lumea. În timp ce unii au susținut că sunt martori la semnele biblice din Cartea Apocalipsei a lui Ioan, cele care prevestesc sfârşitul lumii, alții au precizat că este un "fenomen 100% natural". Cei din urmă precizează că ar fi un zgomot generat de electromagneticitatea din aer. Înregistrarea, postată pe YouTube, a fost văzută de peste 600 de mii de oameni. 

Cea care postat înregistrarea a precizat că este a doua oară când aude acest zgomot: "Prima oară l-am auzit în 19 iunie 2013, dar nu era atât de intens. În 29 august, am fost trezită de aceste zgomote la ora 7.30". Când și-a dat seama că sunt aceleași zgomote ciudate pe care le auzise cu aproximativ două luni în urmă, a fugit să ia camera să le înregistreze. Și-a găsit copilul de șapte ani speriat de aceste zgomote și întrebând ce se întâmplă. Femeia povestește că atunci când a deschis calculatorul pentru a încărca ceea ce tocmai filmase, și-a dat seama că mai mulți localnici auziseră același sunet și erau înfiorați.

Profesorul de fizică Jean Pierre St. Maurice, de la University Saskatchewan, a spus că ar putea fi sunetele electromagnetice emise de auroră.

Zgomotul a fost auzit în Terrace, Canada.

Vezi aici video

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel