EXCLUSIV  Strângere de semnături pentru demiterea lui Fritz. Cionca: Cred că Timişoara nu ar mai greşi încă o dată alegând un astfel de om

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, a declarat că social-democraţii iau în calcul strângerea de semnături pentru demiterea lui Dominic Fritz de la Primăria Timişoara. 

Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, a anunţat, la DC News, că social-democraţii analizează demararea unei campanii de strângere de semnături la Timişoara pentru demiterea actualului primar.

"Era o vorbă când eram copil: ‘aţi minţit poporul cu televizorul’. Pentru generaţia asta Facebook, parafrazez: ‘aţi minţit poporul cu Facebook-ul’. Ce înseamnă asta? Când tu spui ‘Fără penali în funcţii publice’ şi îmi pui la Colterm un om condamnat penal pentru fapte care ţin de gestiunea unei companii. Măi Fritz (n.r. – primarul Timişoarei) îmi pui administrator la Colterm - care era deja o societate greu încercată – un om care a fost condamnat penal pentru fapte de delapidare la societatea pe care a administrat-o. Era administratorul unei societăţi a unor cetăţeni străini pe care i-a devalizat. Când tu, administraţie Fritz, pui la Colterm lupul paznic la oi, vii şi îmi faci organigramă, dai afară 33 de oameni, ei se duc în instanţă şi surpriză: în primă instanţă câştigă. (…)

Totul este marketing. Cum a ajuns Fritz (n.r. – primar la Timişoara), un om care până la 34 de ani nu a muncit în viaţa lui niciunde, a fost doar ONG-ist? Ce răspundere ai când mergi la o fundaţie ca voluntar. (…) Nu are studii, nu are domiciliul în Timişoara, ba mai mult decât atât, este etalonul că orice se poate cu marketing: i-a dat afară pe cei 33, instanţa i-a adus înapoi. Şi atunci tu un aparat pe care trebuia să-l subţiezi l-ai supraaglomerat cu încă de 33 de şefi şi şefuleţi. De asta România e unde e: pentru că avem oameni care nu ştiu, care nu înţeleg şi ajung pe diferite funcţii cheie. (…)

PSD e pregătit, la nivelul Timişoarei, inclusiv să ne apucăm să strângem semnături pentru demiterea domnului primar, că e prea mult. Ar fi nevoie de 70 şi ceva de mii de semnături, nu  foarte mult. Oamenii, atunci când l-au votat, mai mult decât votul pro-Fritz şi marketingul lui, a fost vot anti-Robu. Cred că astăzi Timişoara nu ar mai greşi încă o dată punând un băiat foarte frumos, cu o strategie de marketing impecabilă, să ajungă primar", a declarat Adrian Cionca, prim-vicepreședinte al PSD Timiș, la DC News. 

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel