Spectacol western cu gloanțe adevărate. Vezi deznodământul-VIDEO

Un spectacol western organizat pentru un grup de turiști în Arizona era să se transforme într-o tragedie.

Un actor a tras cu gloanțe adevărate în "rivalul" său în cadrul unui spectacol western organizat pentru turiștii veniți în micul oraș Tombstone din Arizona, transmite marți AFP. Tom Carter a ajuns târziu și nu a avut timp să își dea pistolul la verificat, cum se obișnuiește înaintea spectacolului în costume de cowboy din orășelul istoric din sud-vestul Statelor Unite.

Rolul lui era să îl înfrunte, într-o ambianță western și în fața a circa o mie de spectatori, pe Ken Curtis, un alt actor al trupei "The Tombstones Vigilantes". "Când a tras Tom Carter, Ken Curtis a căzut la pământ. A fost lovit în zona inghinală", a declarat pentru AFP Bob Rabdall, șeful poliției locale. După o intervenție chirurgicală la care a fost supus duminică, actorul rănit urmează să iasă din spital luni seară, a adăugat el.

Și o spectatoare a suferit o rană ușoară la gât, însă a refuzat să fie examinată de un medic. Câteva fragmente de gloanțe au atins clădiri din jur.

Spectacolele cu cowboy au fost deocamdată suspendate, în așteptarea rezultatelor anchetei și aplicarea unor noi reguli de securitate. Bob Randall a spus că actorul nu a putut explica de ce în locul gloanțelor albe în pistolul său erau gloanțe reale.

Tombstone, vechi oraș minier situat aproape de frontiera cu Mexicul, a fost restaurat pentru a arăta ca odinioară și atrage în prezent o mulțime de pasionați ai cuceririi Vestului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel