Spania, adversara României în preliminarii EURO 2020, rămâne fără antrenor

Luis Enrique va renunţa la postul de selecţioner al naţionalei de fotbal a Spaniei, una din adversarele României în preliminariile EURO 2020, anunţă Marca, amintind că tehnicianul se confruntă de mai multe luni cu probleme personale.

Potrivit ziarului, Luis Enrique a demisionat deja, iar preşedintele Federaţiei spaniole (RFEF), Luis Rubiales, va anunţa că fostul antrenor al Barcelonei a renunţat la banca tehnică a primei reprezentative. Luis Enrique nu a fost pe banca Spaniei decât la primul din cele patru meciuri din preliminariile EURO 2020, din cauza unor grave probleme personale.

În toate momentele, Luis Enrique a contat pe sprijinul federaţiei, însă acum el a decis să demisioneze, iar RFEF va numi un nou selecţioner. La ultimele trei meciuri jucate de La Roja în actuala campanie de calificare, pe banca tehnică a fost Robert Moreno, secundul lui Luis Enrique.

Potrivit Marca, noul selecţioner va fi chiar Robert Moreno. Mandatul lui Luis Enrique pe banca naţionalei se încheie după 11 luni. El a fost numit în vara anului trecut, după ce Spania a fost eliminată în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Rusia. Luis Enrique, 49 de ani, l-a înlocuit la cârma Spaniei pe Fernando Hierro, ce a condus naţionala iberică la CM 2018. Spania este următoarea adversară a României în preliminarii, meciul urmând să aibă loc pe 5 septembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel