Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  SONDAJ PSD-PNL, cifre-cheie. Măsurile liberalilor care au contat în rezultate

Dacă duminică ar avea loc alegeri, PSD ar obţine 38,8% (față de 49% în ianuarie) din opțiunile exprimate, urmat de PNL care ar fi votat de 30,9% (față de 23% în ianuarie) dintre cei care şi-au declarat intenţia de a participa la următoarele alegeri parlamentare, arată un sondaj IMAS.

Invitat la interviurile DC News Live, Daniel Zamfir, senator PNL, a fost rugat să comenteze aceste rezultate.

"PNL a adoptat și anumite teme serioase care au avut rezultat. Sunt lucruri care au contat foarte mult. (...) Am vorbit despre impozitul pe cifra de afaceri, o temă mult dezbătută, pilonul II de pensii, SPLIT TVA. Sunt niște teme pe care le-am preluat. La Comisia economică am făcut un lucru foarte corect. I-am inviat pe ministrul Mișa, șeful Trezoriei și șeful ANAF și i-am pus față în față cu oamenii de afaceri.

După două runde de discuții, a reieșit faptul că SPLIT TVA nu se poate implementa. Am zis să adoptăm exact aceeași practică precum în Italia unde numai cei care au relații cu statul să aplice SPLIT TVA. Iată o măsură pe care am dus-o până la capăt", a spus liberalul Daniel Zamfir, președintele Comisiei economice din Senat, la interviurile DC News Live.

[citeste si]

Vedeți răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel