Șocant: O singură soție pentru cinci frați, din cauza tradiției

casatorie
casatorie

O tânără indiancă a șocat opinia publică, după ce a povestit că este soția a cinci frați, cu care locuiește și întreține relații sexuale cu fiecare dintre ei, pe rând.

Rajo Verma, în vârstă de 21 de ani, s-a căsătorit oficial, în urmă cu patru ani, cu unul dintre cei cinci frați, însă tradiția sătucului din care provine tânăra femeie i-a impus căsătoria și cu ceilalți frați ai soțului ei: Bajju, 32, Sant Ram, 28, Gopal, 26 și Dinesh, care a împlinit, anul trecut, 18 ani.

Tânăra are și un copil, însă nu știe cine este tatăl biologic al fiului său, scrie thesun.co.uk.
Rajo Verma a mărturisit că, la început, situația i s-a părut ciudată, însă, știa că așa trebuia să se întâmple, pentru că și mama sa a fost, de asemenea, căsătorită cu trei frați.
Niciunul dintre soți nu pare a fi defavorizat, întrucât tânăra a susținut că doarme cu fiecare dintre ei pe rând, fiind de altfel și foarte mulțumită pentru că primește atenție din partea tuturor soților. "Noi nu avem paturi, doar o mulțime de pături pe podea", a mai declarat tânăra.
Soțul oficial, Guddu, în vârstă de 21 de ani, nu pare deranjat de acest aranjament: "Cu toții avem sex cu ea, dar eu nu sunt gelos. Suntem o familie mare și fericită", citează sursa citată.
Nici cel mai mare dintre frați nu contestă situația: "O consider soția mea și am relații sexuale cu ea ca toți ceilalți frați ai mei. Rajo gătește, spală și are grijă de fiul ei Jay în vârstă de aproape doi ani, în timp ce soții merg la muncă în Dehradun, în nordul Indiei". O astfel de situație șocantă se datorează poliandriei, o formă istorică de organizare a familiei, întâlnită astăzi numai în unele triburi primitive, în care o femeie poate să se căsătorească în același timp cu mai mulți bărbați. Vezi aici fotografii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel