Şocant! Ce a păţit o femeie pentru că avea sânii prea mari

silicoane_60646300
silicoane_60646300

Fericită după ce îşi făcuse o operaţie de mărire a sânilor, o femeie din Marea Britanie a mers să îşi etaleze noile achiziţii pe plajă. Bucuria i-a fost însă de scurtă durată pentru că silicoanele i-au explodat. Incidentul s-a produs din cauza unei reacţii adverse a organismului care a respins implantul.

Kylie a făcut primul implant în martie, după ce a ales une dintre cele mai bune firme de chirurgie cosmetică şi cele mai bune silicoane pentru implanturi mamare. A cheltuit peste 4.000 de lire sterline pentru a avea cele mai "sigure" implanturi.

Numai că visul ei s-a transformat repede în coşmar. Silicoanele i-au explodat literalmente, iar din ele a început să îi curgă pe trup un lichid galben, pe la una dintre incizii. Şi-a putut vedea chiar şi implanturile din interior.

"Tututuror femeilor care vor să-şi mărească sânii le recomand să se gândească foarte serios şi la riscuri. Eu m-am nenorocit!", este mesajul şi, totodată, avertismentul lui Kylie pentru cele care se gândesc să-şi mărească sânii cu implanturi mamare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel