Skull breaker, provocare periculoasă ce face furori pe Tik Tok - VIDEO

Joc între copii
Joc între copii

O nouă provocare face furori pe aplicația Tik Tok. Doar că, în loc să distreze fanii aplicației, jocul a dus la răniri foarte grave în rândul tinerilor, și chiar la deces, cel puțin unul, al unei fete de 16 ani din Brazilia. 

Provocarea se numește „Skull Breaker" sau „Spărgătorul de capete" si presupune trei copii care stau în linie unul lângă celălalt, pregătiți să sară. În timp ce persoana din mijloc efectuează săritura, cele aflate la stânga și la dreapta acesteia o lovesc puternic peste picioare, din spate, astfel încât, de cele mai multe ori, îi provoacă o căzătură serioasă.

Provocarea e ca persoana din mijloc să facă un salt pe spate, însă, de cele mai multe ori, jocul s-a terminat cu rănirea persoanei care sare. Asta pentru că, de multe ori, persoana din mijloc este „păcălită" și nu știe ce o așteaptă.

Tinerii sunt tentați să posteze astfel de filmulețe pe TikTok pentru a atrage cât mai multe vizualizări, în goana de a produce următorul „viral" al platformei, care are peste 500 de milioane de useri activi în întreaga lume.

Ice bucket challenge și 10 cărți

Alte două provocări devenite virale au fost ice bucket challenge și recomandarea a 10 cărți esențiale. 

După provocarea găleţii cu gheaţă turnate-n cap, o altă campanie a ajuns virală pe internet. Utilizatorii Facebook sunt chemați la JOACĂ. De fapt, jocul este mai intelectual decât Ice Bucket, apropiindu-se mai mult de provocarea de a recomanda 10 cărți esențiale prietenilor etc. 

”Te rog sa lasi un cuvânt pozitiv pentru mine, care începe cu prima literă din numele tău. Poate fi un singur cuvânt! Și dã copy-paste acest mesaj pe peretele tau, astfel încât să pot lăsa si eu un cuvânt pentru tine”, a fost mesajul postat de internauți pentru prietenii lor virtuali, la începutul lui 2017. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel