SNPPC, PROTEST la MAI. Marcel Vela, atac la Coarnă: Un PENSIONAR! Vrea să candideze la parlamentare

Ministrul interimar de Interne, Marcel Vela, a reacționat, la protestul SNPPC, din fața sediului MAI, în momentul bilanțului pe 2019. Declarațiile au fost făcute cu zgomot de fundal de la protestele sindaliștilor din Poliție. 

Marcel Vela a acuzat că protestul sindicaliștilor nu e autorizat. Ministrul interimar de Interne acuză că există o ”opacitate” din partea conducerii SNPPC. Vela a precizat că sunt 16 sindicate în MAI. 

”Acest sindicat, condus de un pensionar, pentru că nu este angajatul MAI, este un pensionar al MAI, convinge, într-un mod mai mult sau mai puțin profesionist, anumiți lideri de sindicat din țară care au venit astăzi aici să ceară un lucru care deja ieri era stabilit, discutat într-o discuție oficială în cadrul Ministerului prin departamentul care se ocupă de relația cu sindicatele, care este în Comisia de Dialog Social. Au ajuns la concluzii clare, date publicității prin comunicat de la celelalte sindicate.” a spus Marcel Vela.

Ministrul a spus că există în dezbatere un act normativ al MAI care să reglementeze ceea ce se solicită, însă nu pot da OUG, pentru că Guvernul este interimar. 

Vela spune că Dumitru Coarnă va candida la parlamentare 

”Ei știu că e imposibil, dar ce face aici pensionarul acesta care conduce sindicatul și care are un salariu la sindicat mai mare decât ministrul Afacerilor Interne, are preocupări electorale și veți vedea peste două luni că viața îmi va da dreptate, va fi un frumos candidat politic pentru Parlamentul României” a acuzat Vela.  

”Este o diversiune și, din păcate, au căzut în această capcană membri de sindicat onești care au venit aici să strice un moment frumos, chiar al activității lor.” a continuat Vela, care a spus că sunt lideri ai SNPPC care i-au dat mesaje de delimitare de protestul  de la MAI. 

”În acest minister e o încrengătură între sindicate prin care ei cer doar așa, salarii mărite, pensii enorme, ieșit la pensie mult mai devreme. Dincolo de a cere bani, cât mai mulți bani, cât mai multe sporuri, cât mai multe salarii, cât mai multe pensii, ar trebui să se întrebe ce fac ei pentru România și pentru minister, în afară de a băga vuvuzele când se cântă imnul național” a continuat ministrul interimar. 

”Da, e o manevră politică în spatele acestui protest” a răspuns ferm Vela la o întrebare. 

Vezi și: EXCLUSIV Coarnă răspunde la atacul lui Vela: "Să mă aresteze!". Anunț despre candidatura la parlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel