EXCLUSIV  Coarnă răspunde la atacul lui Vela: ”Să mă aresteze!”. Anunț despre candidatura la parlamentare

Ministrul Marcel Vela a lansat o serie de acuzații la adresa liderului de sindicat Dumitru Coarnă, după prezentarea bilanțului MAI pe 2019.

Printre altele, Marcel Vela a afirmat că protestul polițiștilor de astăzi nu este autorizat, iar Dumitru Coarnă a dat câteva răspunsuri pentru DC News:

”Categoric, da! - n.r. a fost autorizat- Dacă nu e autorizat, să aplice legea. Să mă aresteze. Le-am dat buletinul dimineață: arestați-mă. Punct! Am făcut informare la primărie conform legii 60, sâmbătă, legea mă obligă să informez cu trei zile înainte cel puțin. Dacă nu aveam dovada, ne gazau, că le-a mai rămas de la 10 august”, a spus șeful SNPPC.

Ce pensie ia Coarnă

Legat de afirmația lui Vela ”că are un salariu mai mare decât al ministrului”, Coarnă ne-a declarat:

Cum să fie eu pensionar cu salariul mai mare? Eu iau salariu la pensie? Ori sunt pensionar cu salariu ori cu pensie?! Nu vedeți că omul ăsta nu înțelege diferențele? Nici măcar pensia nu e mai mare, e publică, e în declarația de avere. E vorba de 5.000 de lei. Vela are salariul 5000 de lei? Nu. E mai mare, că ia și din alte părți!”, a declarat Dumitru Coarnă.

O altă afirmație a fost că protestul polițiștilor de astăzi e manevrat politic, iar liderul de sindicat a spus:

”Când protestam împotriva lui Carmen Dan era manevrat politic de PNL, candidam la PNL, dacă protestez împotriva lui Vela, candidez de la PSD. Dacă voiam să candidez, candidam de mulți ani. Deocamdată eu rămân să reprezint polițiștii, că ăsta e deranj mare, ca un lider de sindicat să fie scos din cursă și să-i oferi o funcție politică. Nu candidez, o să rămân aici. O să-l dezamăgesc pe domnul Vela și voi rămâne președintele acestui sindicat atât timp cât oamenii mă votează”, a mai declarat Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului. 

Vezi și: SNPPC, PROTEST la MAI. Marcel Vela, atac la Coarnă: Un PENSIONAR! Vrea să candideze la parlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel