Și-a vândut virginitatea pe Internet!

catarina migliorini
catarina migliorini

 Catarina Migliorini, o brazilianca în vârstă de 21 de ani, a dorit să devină vedetă și a decis să-și scoată virginitatea la vânzare pe Internet   pentru 780.000 de dolari. Din câte se pare, inițiativa tinerei brazilience nu a ieșit așa cum își propusese.

Autor: Diana Mandache

Așa a procedat și frumoasa Catarina Migliorini, o tânără ân vârstă de 20 de ani, din Brazilia. Aceasta și-a scos la licitație virginitatea pentru suma de 780.000 de dolari.

Un regizor i-a propus tinerei să apară chiar într-un film documentar intitulat „Virgins Wanted”, dar se pare că planul nu a decurs asa cum ar fi trebuit. Catarina a declarat că regizorul Justin Sisley nu i-a oferit suma de bani pe care o promisese inițial și nici măcar nu i-a plătit transportul până în Japonia, țara în care se afla cumpărătorul.

Se pare că tânăra a fost total dezamagită când l-a întâlnit pe japonezul milionar, în vârstă de 53 de ani, cel care i-a cumpărat virginitatea. Catarina Migliorini a declarat că bărbatul nu arata deloc asa cum i-a fost descris de catre regizorul Justin Sisley.

Așa că, între cei doi nu s-a petrecut nimic, iar fata a declarat că este în continuare virgină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel