Sever Voinescu: Cine-i Preda? Există?

sever_voinescu dc
sever_voinescu dc

"Trădătorul Voinescu", așa cum a fost intitulat de Cezar Preda, se întreabă miercuri pe Facebook cine este cel care îl atacă, din moment ce nici politician și nici orator nu e, sugerând că mai degrabă buzoianul face parte din categoria "pleava guralivă".

"Să vezi. Mă trezesc de dimineață și la clipa dulce a cafelei, dau buzna la telefon o grămadă de tineri și tinere din presă să mă anunțe că un anume Cezar Preda strigă la mine, dă cu picioarele, se înfoaie, sare să muște și că ce zic eu. Zic: <>. <>, vine precizarea. Tot nu știu. Stau și mă gândesc cine-o fi. De când am intrat în politică, am cunoscut mulți oameni. Câțiva politicieni - nu e printre ei. Câțiva oameni de administrație - nu e printre ei. Câțiva oratori - nu e printre ei. Câțiva făcători de legi - nici printre ei nu e. E drept, am cunoscut și multă pleavă guralivă, golănași, zurbagii, făcători zgomotoși ai nimicului, dar mulțimea asta e atât de pestriță în memoria mea încât greu pot identifica chipuri. Vă rog să mă ajutați să-mi amintesc cine e acest Cezar Preda - ca să-l pot baga în seamă trebuie întâi să mă asigur că există.  Există?", scrie fostul vicepreședinte al PDL pe Facebook.

Sever Voinescu declara marți că, dacă la alegerile locale a fost posibilă schimbarea conducerii PDL după doar o lună, nu înțelege de ce acum e nevoie de șase luni pentru un asemenea demers

Fostul prim-vicepreședinte al PDL, Cezar Preda, a replicat că "singurul lucru pe care îl poate cere Sever Voinescu este să fe dat afară repede din partid", catalogându-l totodată drept "trădător."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel