Ședință înainte de Congresul PSD. Ce decizii se iau astăzi în CExN

PSD
PSD

Este ședință CExN în PSD! Liderii PSD se întâlnesc la sediul din Băneasa, de la ora 12:00. 

PSD ar urma să valideze candidații la Congres în CExN-ul de astăzi. Discuțiile ar viza, potrivit Mediafax, care citează surse din PSD, modificări la statut, precum numirea secretarului general de către președintele PSD și eliminarea consultării prin referendum intern pentru desemnarea prezidențiabilului. 

Modificările de statul de astăzi vor fi votate la Congresul de sâmbătă. Surse Mediafax spun că un social-democrat va propune în CEx ca secretarul general să nu fie votat la Congres, ci să se revină la nominalizarea acestuia de către președintele PSD, iar Viorica Dăncilă va reaționa în funcție de reacția la acestă propunere: ”Dacă înclină balanța să fie modificare la statut atunci va trece la vot, dacă propunerea va crea prea multă rumoare, atunci Dăncilă va spune că nu acceptă”. Rodica Nassar sau Marcel Ciolacu ar urma să facă propunerea. 

O altă propunere ar fi aceea ca prezidențiabilul să fie decis în Congres, nu prin referendum intern. Tot ceea ce va fi decis vineri în CEx va fi validat și la Congresul de sâmbătă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel