Ședință decisivă ALDE - Cine va fi candidatul la prezidențiale

ALDE își stabilește astăzi candidatul la prezidențiale, chiar dacă partenerul de coaliție a ales deja să o susțină pe Viorica Dăncilă în cursa pentru Cotroceni.

ALDE se reuneşte în şedinţele Biroului Politic Executiv (BPEx) şi Delegaţia Permanentă Naţională (DPN), pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale. Evenimentul are loc la Parlament. Varujan Vosganian a declarat că ALDE mai mult ca sigur îl va desemna pe Călin Popescu Tăriceanu candidat la prezidenţiale, după ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dăncilă pentru un mandat la Cotroceni.

Vosganian a mai declarat, cu o zi înainte, că este mirat de faptul că Dăncilă vorbeşte despre responsabilitate, în condiţiile în care PSD a încălcat procedura desemnării prezidenţiabilului. Vicepreşedintele ALDE a adăugat că guvernarea va merge mai departe, însă partidul şi-a pierdut încrederea în partenerul de coaliţie.

În opinia deputatului ALDE, Viorica Dăncilă a intrat într-o competiţie pentru prezidenţiale fără a fi legitimită de vreun sondaj de opinie. Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi de către social-democraţi, să fie candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel