VAMA NĂDLAC, COZI URIAȘE. Ședință de urgență. Arafat a plecat din emisiune

Sunt cozi infernale în continuare la Vama Nădlac, sensul de INTRARE în România. De mai multe ore, cozile se întind pe kilometri, pentru autoturisme. Raed Arafat a fost nevoit să plece din emisiune de la Antena 3, pentru o ședință de urgență convocată la această oră, respectiv după ora 23:00. 

Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne și şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a primit un apel în direct. Se afla în emisiune când a fost nevoit să răspundă la telefon.  Se pare că ministrul de Interne, Marcel Vela, a convocat o ședință de urgență cu privire la cozile înregistrate la Vama Nădlac, conform secretarului de stat Raed Arafat. 

Cozile ar fi generate de timpii de verificare crescuți, nu de un număr mai mare de persoane care intră în țară, conform informațiilor transmise de Poliția de Frontieră. Sunt formulare ce trebuie completate, cu atât mai mult cu cât verificările au arătat că au fost și români care au venit din zonele ”roșii” din Europa și au încercat să ”ocolească” măsurile legale, mințind la vamă. 

Vezi și: De ce este coadă de mașini la Nădlac. Explicații Poliția de Frontieră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel