De ce este coadă de mașini la Nădlac. Explicații Poliția de Frontieră

Cosmin Boldiș, comisar șef Poliția de Frontieră, a lămurit la un post Tv de ce este coadă la punctul de trecere a frontierei de la Nădlac.

La Vama Nădlac, marți seara, era o coadă imensă de mașini care așteptau să intre în țară, imaginile transmise de camerele live ale Poliției de frontieră confirmând o aglomerație nespecifică acestei perioade.

Cu toate acestea, Cosmin Boldiș, comisar șef Poliția de Frontieră, a ținut să precizeze că nu sunt valori de trafic extraordnar de ridicate, comparativ cu alte zile, explicând de ce este coadă la vama Nădlac:

”Valorile de trafic sunt relativ aceleași, acum. Timpii alocați verificărilor la frontieră sunt puțin mai mari datorită completării acelor chestionare. Dar vă asigur că nu este o aglomerație excesiv de mare, iar traficul este aproximativ același în ultimele zile. Sunt chesionate persoanele de unde vin, sunt prezentate personalului DSP pentru acel triaj epidemiologic și timpul verificărilor la frontieră crește, dar nu e exagerat la momentul actual. Cele mai multe mașini vin din Italia, începând de cu câteva zile în urmă. Am făcut o comparație de trafic cu o zi din luna trecută și am constatat că traficul azi e chiar mai scăzut decât atunci. La Nădlac există personal suficient pentru îndeplinirea atribuțiunilor specifice, în condiții normale. Zilnic lucrează 30-40 de polițiști de frontieră. Toți sunt dotați cu echipamente de protecție și sunt instruiți privind utilizarea acestora”, a declarat comisarul Boldiș la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel