Şedinţă cu scântei la USR. Un membru exclus, unul suspendat pentru 3 luni

Continuă scandalul din interiorul USR. După excluderea Olimpiei Ardelean, Biroul Naţional a mai făcut o victimă. În plus, un alt membru a fost suspendat din partid pentru trei luni. 

Biroul Național al USR a decis, miercuri seara, excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu și suspendarea din formațiune pentru o perioadă de trei luni a lui Ciprian Lupaș. 

Ședința care a început la 16.30 este încă în desfășurare, la ora transmiterii acestei știri, fiind discutate și sesizările făcute de membri ai formațiunii împotriva lui Vișinel Bălan, Daniel Giurcă și Cosmin Stoenoiu, potrivit surselor citate. A doua excludere din USR vine la o săptămână după ce BN a decis să nu mai fie membru al USR Olimpia Ardelean, care activa la filiala din Ilfov, scrie Mediafax. 

Postelnicescu, exclusă pentru postările de pe Facebook

„Hai că asta e culmea tupeului! Sunt acuzată că îmi „hărțuiesc" colegii și că vorbesc „urât" despre Barna. Îmi asum tot ce am spus despre Barna: că este mediocru, că distruge partidul, că a avut un eșec major strict bazat pe incompetența proprie, că favorizează o gașcă de sicofanți și profitori care beneficiază în mod exclusiv de resursele partidului", a scris Claudia Postelnicescu, marți pe Facebook.

Olimpia Ardelean, de la USR Ilfov, a acuzat că a fost exclusă din organizație pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care amintea că Dan Barna că a știut de semnături false la inițiativa „Fără Penali". Ea reclamă o „execuție" miercuri seara a Biroului Național al partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel