Secta înfometării. 90 de oameni au murit după ce au fost puşi să postească pentru tot restul vieţii pentru a ajunge în Rai

Foto: Freepik
Foto: Freepik

„Înfometați-vă și o să-l vedeți pe Iisus” - asta le spunea liderul adepţilor unei secte din Kenya.

 

Poliția din Kenya a descoperit 47 de cadavre în apropierea orașului Malindi, în cadrul unei anchete care vizează un predicator care le-ar fi cerut adepților să moară de foame pentru a-l „întâlni pe Iisus”, scrie BBC.

Mormintele au fost descoperite în pădurea Shakahola, unde 15 membri ai „Bisericii Internaționale Vestea Bună” au fost salvați săptămâna trecută. Predicatorul Paul Mackenzie Nthenge se află în arest, în așteptarea procesului. Se crede că unul dintre morminte conține cadavrele a cinci membri ai aceleiași familii - trei copii și părinții acestora. Mackenzie a negat faptele de care este acuzat, dar i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune. Bărbatul insistă că și-a închis biserica în 2019. Acesta este acuzat că le-a spus adepților să se înfometeze pentru a-L întâlni pe Iisus.

Cotidianul kenyan The Standard a spus că patologii vor preleva mostre de ADN și vor efectua teste pentru a determina dacă victimele au murit de foame. Mackenzie a fost arestat pe 15 aprilie, după ce autoritățile au descoperit cadavrele a patru persoane. „Când suntem în această pădure şi ajungem într-o zonă în care vedem o cruce mare şi înaltă, ştim că acolo sunt îngropate mai mult de cinci persoane”, a declarat Victor Kaudo, de la Centrul de Justiţie Socială din Malindi, pentru televiziunea kenyană Citizen TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel