Secretarul de stat cu dosar penal, primele explicaţii. Alin Ignat: Nu mi-am închipuit aşa ceva

Alin Ignat, secretarul de stat din ministerul Muncii care s-a ales cu dosar penal pentru că circula cu o maşină cu plăcuţe de înmatriculare provizorii a dat vina pe un service auto pentru situaţia creată. 

"Mi-am dus maşina la un service auto pentru mai multe reparaţii şi, pentru durata de timp în care mi-am lăsat maşina acolo, am primit o alta la schimb. Am preluat de bună-credinţă această maşină, am semnat un proces verbal de predare primire cu cei de la reprezentanţa auto şi nu mi-am imaginat nicio clipă că cei de acolo pot pune la dispoziţia clienţilor autoturisme care nu pot circula pe drumurile publice. 

M-a oprit un echipaj de poliţie şi am constat împreună cu ei că plăcuţele erau expirate de o săptămână. Am sesizat reprezentanţa şi dânşii au ajuns la concluzia că mai există la alte persoane alte 3 maşini în aceeaşi situaţie. Şi alţi trei cetăţeni puteau păţi ce am păţit eu azi. Mie  nu mi s-a comunicat nici că aş avea dosar penal, nici că mi s-ar suspenda permisul", a declarat Alin Ignat la Antena 3. 

VEZI ŞI Secretar de stat, dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel