Sebastian Lăzăroiu, scenariu: Victor Ponta, ofițer acoperit. George Maior, viitor premier

Sebastian Lăzăroiu, fostul consilier prezidențial, lansează un nou scenariu în cazul candidatului la Președinție, ofițer acoperit. 

Sebastian Lăzăroiu afirmă că există suspiciunea că premierul Victor Ponta ar fi de fapt fostul ofiţer acoperit despre care vorbea preşedintele Traian Băsescu.

"Nu cred că are motive să stea liniştit, mai ales că multe suspiciuni duc spre domnul Ponta ca fiind acel fost ofiţer acoperit de care vorbea preşedintele Traian Băsescu", a spus Sebastian Lăzăroiu, la RFI

Băsescu, teren la Nana după retrocedări ilegale. Localnici, la audieri

Fostul consilier prezidențial a adăugat: "S-ar putea să vedem mai mult între cele două tururi de scrutin, în sensul că o să vedem ce înseamnă dubla comandă. S-ar putea ca domnul Ponta, având o dublă comandă, să nominalizeze un şef al său pentru funcţia de premier. Când ai dublă comandă şi câştigi alegerile şi eşti preşedintele României, s-ar putea ca şeful tău de pe linia serviciilor secrete să spună: "numeşte-mă pe mine premier!" şi tu ca preşedinte, ştiind că eşti sub comanda lui, să-l şi numeşti". 

Întrebat dacă se referă la George Maior, Sebastian Lăzăroiu a răspuns: "Se vehiculează această variantă, dar s-ar putea să vedem mai multe în al doilea tur de scrutin".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel