Urmărește emisiunea live


Sebastian Ghiță intervine în scandalul ofițerilor acoperiți din PSD

Sebastian Ghiță susține că afirmațiile lui Victor Ponta referitoare la acoperiții care vor să pună mâna pe PSD sunt extrem de grave. Acestea ar trebui discutate în Parlament, crede deputatul, mai precis în Comisia de Control a SRI.

Acuzația că servicii de informații din România preiau partide politice este de o gravitate nemaintâlnită, mai ales din partea unui fost prim ministru și mai ales față de partide precum PNL sau PSD.

 

"Nu sa reducem puterea serviciilor este cheia. Cheia este sa construim super mecanisme de control civil pentru a opri eventuale abuzuri. Serviciile romanesti trebuie sa aiba acoperiti si informatii si din politica si din justitie. Dar trebuie controlati anumiti ofiteri astfel incat sa nu incalce legea. Sa nu faca nici afaceri si nici politica si nici justitie prin intermediul acoperitilor (...) Eu cred ca serviciilor romanesti de informatii trebuie sa le dam cat mai multe instrumente si cat mai multe resurse pentru a avea o tara sigura", a declarat Sebastian Ghiță. Am vazut ca domnul Calimente de la comisia SIE vrea sa-i cheme pe Gorghiu si Ponta, pe Zgonea si Tudose. Si eu cred ca acesti patru politicieni trebuie sa vina in comisii pentru a si explica afirmatiile. Va asigur ca legea permite comisiilor sa afle adevarul", a concluzionat deputatul, într-o declarație pentru stiripesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel