EXCLUSIV  SCHIMBĂRI radicale pentru o Zodie, înainte de sărbători. Nimic nu va mai fi la fel. Astrolog DC News: Pentru voi este clar o nevoie

Daniela Simulescu le transmite nativilor unei zodii că ziua de 21 decembrie este extrem de importantă și va veni cu o mulțime de schimbări neașteptate.

"Pentru voi este clar o nevoie de a privi mai mult la viitor cu Soarele și Mercur în casa 10 , cu Jupiter și Saturn în casa 11, tot ceea ce înseamnă cum sunteți percepuți în lume, cum sunteți simțiți, contează. De aceea din săptămâna aceasta începeți să vă gândiți cum să faceți cadouri, cum să vă comportați, cât timp să stați cu familia, de ce zice familia anumite lucruri, de ce se comportă într-un anumit fel.

Este o preocupare constantă indiferent unde sunteți, de vârstă și statut, de cine sunteți și cum sunteți. Luna asta în Pești vă face să acceptați și ceea ce se întâmplă, să vă adaptați mai ușor și oarecum veți intra și în spiritul acesta al sărbătorilor.", le transmite astrologul Daniela Simulescu Berbecilor sau celor cu ascendentul în Berbec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel