Schimbare de forțe în UDMR. Ultima decizie la vârf

Parlamentul României
Parlamentul României

Au loc schimbări masive la vârful UDMR. Korodi Attila nu mai este liderul deputaţilor UDMR, locul său fiind luat de un deputat UDMR de la Sibiu. La Senat, Cseke Attila rămâne lider. 

Potrivit unui comunicat al UDMR transmis, vineri, au fost realeși în funcțiile de vicelideri ai grupului, deputații Szabó Ödön și Márton Árpád.

„Grupul parlamentarilor UDMR s-a reunit la Sovata, iar în cadrul ședinței a fost ales un nou lider de grup la Camera Deputaților. Benedek Zakarias, membru al Comisiei pentru infrastructură și transport a fost ales să conducă grupul UDMR din Camera Deputaților. Totodată au fost realeși în funcțiile de vicelideri ai grupului, deputatul Szabó Ödön și Márton Árpád. Parlamentarul Apjok Norbert rămâne, în continuare, secretarul grupului", se arată în comunicat, conform Mediafax. 

Korodi Attila, schimbat din funcţie


Grupul UDMR din Camera Deputaților a fost condus până acum de Korodi Attila. Grupul UDMR din Senat va fi condus și în această sesiune parlamentară de senatorul Cseke Attila, în timp ce funcțiile de vicelider și secretar de grup vor fi ocupate, în continuare, de senatorii Fejér László Ödön și Császár Károly.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel