Scântei în PSD. Cine-l va înlocui pe Valeriu Zgonea

PSD ar trebui să decidă astăzi, în spatele ușilor închise, pe cine va numi în locul lui Valeriu Zgonea, la șefia Camerei Deputaților. Ședința CExN se anunță a fi una cu scântei după ieșirea nervoasă a liderului PSD, Liviu Dragnea, de luni. 

Liviu Dragnea s-a arătat nemulțumit că a doua zi după alegerile locale, în loc să se vorbească despre succesul PSD, s-a vorbit despre șefia Camerei Deputaților. După ce Victor Ponta a anunțat că-și da depune candidatura la CExN pentru locul lui Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea a avut o ieșire nervoasă și a spus, vizibil iritat, că "dacă s-a autopropus, nici nu trebuie să mai votăm". Liderii PSD nici nu mai știu ce să mai creadă. Sursele dcnews.ro din partid nu știu efectiv ce se va întâmpla și speră doar ca lucrurile să fie tranșate astăzi la CExN, în sensul în care să fie luată o decizie. 

Luni seară, a avut loc o întâlnire de taină în PSD, în cadrul căreia liderii PSD din teritoriu au încercat să-l convingă pe Victor Ponta să facă un pas înapoi. 

Amintim că Valeriu Zgonea a fost exclus din partid după ce l-a criticat pe Liviu Dragnea că nu și-a dat demisia în urma condamnării definitive din dosarul "Referendumul". Ulterior, poziției lui Valeriu Zgonea, liderii PSD au susținut că acesta juca la mai multe capete, vizitând ambasade și Palatul Cotroceni, fără știrea partidului. Ulterior, PSD a făcut tot ce a putut pentru a-l înlătura pe Valeriu Zgonea din scaunul Camerei Deputaților, de unde nu voia să plece. 

Rămâne de văzut dacă PSD va ajunge, din nou, la un conflict intern, sau va tranșa situația astăzi la CExN. DCNEWS vă va ține la curent cu ultimele informații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel