Scandal în PRM pe listele de la europarlamentare

Corneliu Vadim Tudor și Gheorghe Funar vor veni, miercuri, la Biroul Electoral Central  cu listele de candidați pentru alegerile europarlamentare de la 25 mai. Urmează ca BEC să valideze una dintre liste.

Scandalul în PRM a început din luna iulie, 2013, atunci când aripa condusă de Gheorghe Funar l-ar fi îndepărtat pe Vadim Tudor de la conducerea partidului. De atunci, cei doi își caută dreptatea prin tribunale,  fiecare dintre cei doi oameni politici anunțând că ei au câștigat președinția PRM. 

Corneliu Vadim Tudor a declarat, într-o intervenție la RTV, că "nu există două partide România Mare cu doi președinți. Există un singur partid cu președintele ales legal și statutar, Corneliu Vadim Tudor. Mâine, acest maniaco-depresiv de la Cluj, Funar, care l-a terorizat și pe Ilie Năstase, mâine, acest Funar își va pune o pâlnie în cap,  va trage un galoș de sfoară și va pretinde că este Napoleon Bonaparta, și noi ne uităm în gura lui? Păi ce-a mai bună dovadă este faptul că PRM, adică Vadim Tudor,  are reprezentant în BEC. A vrut și el să trimită și a fost trimis la plimbare. Nu va primi nicio listă", a mai declarat Vadim Tudor.

"Avem de-a face cu un bolnav  mintal. Un om care a spus că IIsus Hristos era pui de geto-dac trebuie băgat în cămașă de forță", a spus președintele PRM. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel