Satu Mare: Preşedintele filialei municipale ALDE, Adrian Ştef, consideră că şi viceprimarul Albu ar trebui să demisioneze în scandalul ANL

Preşedintele filialei municipale ALDE Satu Mare, Adrian Ştef, consideră că şi viceprimarul Adrian Albu, preşedinte al filialei judeţene a PNL Satu Mare, ar trebui să demisioneze în cazul includerii fiului viceprimarului demisionar Doina Feher (PNL) pe lista cu beneficiarii de locuinţe ANL.

'Domnul Albu trebuia să ştie. Mă gândesc că trebuia să fi avut o discuţie cu doamna Feher de ce să iniţieze el şi nu doamna Feher acel proiect de hotărâre. Delegarea de atribuţii vine pe sus. Sigur că comunică, colaborează cei doi viceprimari, că aparatul este în subordinea lor. Mă gândesc că pe acest fir al logicii domnul Albu precis trebuia să ştie ceva din moment ce a acceptat să iniţieze acel proiect de hotărâre', a declarat Ştef miercuri, într-o conferinţă de presă. Întrebat dacă Adrian Albu ar trebui să demisioneze, Adrian Ştef a răspuns: 'Eu zic că da, că ştia'.

Viceprimarul Doina Feher a demisionat marţi din funcţie în urma scandalului privind includerea fiului ei pe lista beneficiarilor de locuinţe ANL, a anunţat într-o conferinţă de presă viceprimarul Adrian Albu, care este şi preşedinte al filialei judeţene a PNL. Adrian Albu a precizat că Doina Feher a demisionat şi din funcţia de consilier local, dar şi din cea de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Satu Mare.

'Doamna viceprimar a luat decizia, evident sfătuită sau în consultare cu conducerea chiar centrală a partidului, de a demisiona din funcţia de viceprimar, consilier local şi dânsa mai era şi preşedinte al organizaţiei municipale. Cu toţii regretăm situaţia creată. Noi nu am fost de acord cu ceea ce s-a întâmplat. În momentul în care am înaintat, am semnat acel proiect de hotărâre, nu a consultat lista, că are multe poziţii, şi nu ştiam de prezenţa anumitor persoane pe listă, inclusiv a doamnei Feher', a declarat Albu.

El a spus că în calitate de viceprimar care a iniţiat proiectul privind aprobarea listei pentru beneficiarii de locuinţe ANL îşi reproşează faptul că nu a avut timp să studieze documentaţia. PSD Satu Mare a solicitat luni, printr-un comunicat de presă, demisia viceprimarilor PNL ai municipiului Satu Mare, motivând că ar fi în conflict de interese după ce au aprobat introducerea pe lista priorităţilor ANL a fiului unuia dintre ei. Ulterior,w Doina Feher a anunţat pe contul de Facebook că fiul ei şi-a retras dosarul pentru locuinţa ANL, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel