Sandvişul preferat al lui Elvis. Mulţi ar strâmba din nas

Colaj: Freepik
Colaj: Freepik

Regele adora sandvişurile bogate caloric, în special pe cele cu unt cât mai gras sau unt de arahide.

Regele Rock'n'Roll și câștigătorul a trei premii Grammy a fost unul dintre cei mai mari cântăreți ai secolului XX. Elvis a jucat în 31 de filme, a făcut șase ani de armată și a cumpărat un yacht prezidențial în valoare de 55.000 de dolari. Conform New York Daily News, Elvis a crescut într-o familia săracă și mânca adesea ceea ce avea disponibil, cum ar fi carne de veveriță. Nu-i de mirare că, atunci când a dat de bani, starul muzical s-a refugiat în mâncare pentru a uita de presiunea pe care o simțea adesea pe umerii săi.

Sandviş unicat: Pâine, unt de arahide şi castraveţi muraţi

Se ştie deja că Elvis adora sandvişurile. Printre preferatele lui se numărau sandvișurile prăjite cu unt de arahide, banană și șuncă, chiftelele învelite în șuncă, puiul prăjit cu cartofi prăjiți, gogoșile cu jeleu, fripturile de pui și legumele călite în unt. În momentul în care a murit, la 42 de ani, cântărețul cântărea 115kg.   

Un sandviş cu adevărat special, care se regăseşte şi astăzi în meniurile restaurantelor din SUA, este cel cu unt de arahide şi castraveţi în oţet. Un sandviş simplu, mai degrabă "pentru săraci" cum o spunea chiar el. dar care are un gust de-a dreptul exploziv. Combinaţia între sărat şi acru îl determina pe legendarul artist să mănânce chiar şi patru astfel de sandvişuri deodată.

Angie Marchese, cea care se ocupă cu arhiva de la Graceland, confirmă faptul că artistului îi mai plăcea mult mâncarea din sud, gătită în casă. „A crescut cu asemenea mâncare. Adora chiftelele, piureul, puiul prăjit... spaghetti cu brânză. Toate mâncărurile cu care crescuse erau nelipsite din meniul lui zilnic”, a conchis aceasta pentru Express. Din frigider nu lipseau niciodată cârnații, ouăle, chiflele pentru burgeri, cartofii, untul de arahide, laptele, smântâna și șunca. Fosta lui soție, Priscilla Presley, a dezvăluit că Elvis adora atât de mult chiftelele cu piure, încât a mâncat asemenea preparat la cină în fiecare zi, timp de șase luni.

Ura peştele şi preparatele din peşte

Nu suporta asemenea preparat și, drept urmare, l-a interzis din Graceland. „Nu suporta mirosul de pește prăjit în casă”, susține un fost angajat de la Graceland. „Așa că nu se servea niciodată pește la masă!”. Pe lângă pește, Elvis detesta mirosul și gustul cepei. Cine mânca ceapă înainte de o întrevedere cu Regele trebuia să se spele bine pe dinţi înainte sau să mestece frunze de mentă. Altfel, Elvis anula întâlnirea sau se ridica şi pleca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel