Salariu de aproape 80.000 de dolari pentru a mânca... bomboane. Norocosul va deveni ”ofițer șef al bomboanelor” (Vezi anunțul)

Un anunț inedit de job i-a pus în competiție pe pofticioși și pe amatorii de dulciuri.

O companie canadiană de bomboane oferă un loc de muncă foarte dulce. Candy Funhouse, un retailer online de produse de cofetărie, de la batoane de ciocolată la bomboane gumate și lemn dulce, angajează pentru o slujbă plătită cu 78.000 de dolari pe an (sau 100.000 de dolari canadieni), cu posibilitatea de a munci de la domiciliu, în calitate de ofițer șef al bomboanelor.

Atribuțiile includ: ”conducerea ședințelor consiliului de administrație pentru bomboane, testarea gustului principal... și toate lucrurile distractive”.

Câteva mii de candidați au aplicat deja pentru postul care a fost postat pe LInkedIn în iulie, a declarat directorul executiv Jamal Hejazi. El a menționat că a fost surprins de numărul de aplicații inedite, unele fiind create cu o anumită tematică, de exemplu, ”biletul de aur”, o referință către filmul ”Willy Wonka și fabrica de ciocolată”, dar și de videoclipurile elaborate cu familii întregi care se oferă să împartă sarcinile de degustare și salariul, scrie CNN.

Magazinul este o afacere de familie. Vânzări record în pandemie


Candy Funhouse, cu sediul în apropiere de Toronto, este condusă de mai mulți frați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, care au crescut în zonă și ai căror părinți dețineau magazine de gogoși și un restaurant local.

„Fratele meu Mo, un împătimit al bomboanelor, a fondat totul în 2018, iar mama mea era angajatul nr. 2”, a spus Hejazi, adăugând că el și o soră mai mică și un frate s-au alăturat ulterior companiei.

Familia spera să-și diferențieze compania de alți concurenți online și de mare succes, cum ar fi Mars, Hershey și Amazon, cu un amestec ”ciudat” de produse, fără comenzi minime, aceștia spunând că ”vom vinde chiar și o acadea” și un impuls puternic pe rețelele sociale. Vânzările în 2021, stimulate substanțial de pandemie, au fost ”puțin sub 15 milioane de dolari. Nu glumesc”, a spus Hejazi. Familia deține un pachet de 90% din acțiuni.

Compania a spus că postul de Chief Candy Officer este deschis candidaților cu vârste începând de la cinci ani, deși probabil că ar fi necesară permisiunea părinților. Mulți părinți și-au filmat copiii completând cererea și au postat-o ​​online.

Skittles ”improprii pentru consumul uman”

Un proces intentat joi la tribunalul federal din nordul Californiei susține că bomboanele Skittles, care poartă sloganul ”gustă curcubeul” din cauza numeroaselor lor culori, conțin o ”toxină cunoscută” numită dioxid de titan, făcându-le ”improprii pentru consumul uman”.

Jenile Thames, un rezident din San Leandro, a intentat proces împotriva Mars Inc, compania de cofetărie care produce Skittles, solicitând statutul de acțiune colectivă și susținând că persoanele care consumă Skittles ”sunt la un risc crescut de a avea o serie de efecte asupra sănătății  care decurge din genotoxicitate, adică din capacitatea unei substanțe chimice de a schimba ADN-ul”, scrie The Guardian.

Procesul civil susține că Mars știa de mult despre presupusele riscuri asociate cu această substanță chimică și, în februarie 2016, a promis public că va elimina treptat dioxidul de titan. După ce Franța a interzis dioxidul de titan în 2019, Mars a spus că va respecta această reglementare, arată actele instanței. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel