EXCLUSIV  Rupere într-un partid. Președintele făcut mincinos. ”Sunt mai mult decât jenante”- Documente

Filiala PRU Sibiu a trecut la partidul lui Marian Munteanu după ce doi deputați care au trecut de la PSD la PRU au preluat conducerea. Contactat de DCNews, Bogdan Diaconu, președintele PRU, a spus că la Sibiu nu se întâmplă nimic și că persoanele care au trecut la Alianța Noastră România, vreo trei, erau excluse din partid înainte să facă o altă alegere politică. 

”Sunt mai mult decat jenante minciunile lui Bogdan Diaconu, presedintele PRU referitoare la situatia filialei judetene Sibiu a PRU. (...) In alta ordine de idei, in filiala judeteana Sibiu exista 28 organizatii de baza, care din cauza faptului ca Bogdan Diaconu a inselat opinia publica cu declaratii mincinoase au solicitat in mod expres sa paraseasca PRU si sa se alature dlui Marian Munteanu in cadrul Alianta Noastra Romania. In caz ca dl Bogdan Diaconu nu stie, il anuntam pe aceasta cale ca Filiala Judeteana Sibiu a PRU, asa cum a dorit-o dansul in mod unilateral, este formata acum din Axente Ioan, Fraticiu Gheorghe si Rotarescu Eugen (fost presedinte PRM –filiala judetului Sibiu), evident, daca acesta din urma a renuntat la calitatea de Presedinte BUN al filialei judetului Sibiu. Mentionam ca, Bogdan Diaconu nu a avut nici macar bunul simt de a comunica oficial la Filiala Judeteana Sibiu nici Decizia si nici Hotararea BPN al PRU, acestea aflandu-se in posesia lui Axente Ioan” sunt informațiile transmise pentru dcnews.ro de către Crișan Camelia Heraclia, purtătoar de cuvânt a fostei filiale județene Sibiu a PRU. 

Iată și care ar fi desfășurarea acțiunii care a dus la trecerea filialei PRU la Alianța Noastră România: 

”In fapt in data de 06/10/2016 domnii Axente Ioan, Fraticiu Gheorghe si Rotarescu Eugen au intrat in sediul PRU filiala Sibiu si, in mod abuziv, au cerut sa le fie predate toate documentele si stampila partidului, acestia sustinand ca sunt noii conducatori ai filialei, desemnati direct de catre presedintele PRU Bogdan Diaconu. Cu forta au luat cheile si au refuzat sa paraseasca sediul partidului aflat pe strada Somesului nr 26.

Urmare acestei situatii, Biroul Executiv Judetean intrunit in prezenta sedinta extraordinara a decis urmatoarele: 1. Filiala Sibiu a PRU paraseste Partidul Romania Unita datorita acestui gen de actiune in forta si atitudinii presedintelui PRU Bogdan Diaconu, intucat acestea contravin flagrant principiilor, valorilor si statutului pe care le declara si sustine PRU si Bogdan Diaconu;

2. Datorita discrepantei dintre fapte si vorbe a presedintelui Bogdan Diaconu toti membrii Biroului Executiv Filiala Sibiu al PRU au decis sa renunte la statutul de membrii ai PRU, hotarand totodata, in unanimitate, sa adere la Alianta Noastra Romania condusa de dl. Marian Munteanu;

3. Transmiterea unui comunicat de presa catre toate mediile de informare cu textul de mai jos: "Filiala Judetului Sibiu a Partidului Romania Unita, paraseste partidul PRU datorita atitundinii presedintelui PRU Bogdan Diaconu, care contravine flagrant principiilor, valorilor si statutului PRU. Filiala Judetului Sibiu a Partidului Romania Unita a hotarat in unanimitate, sa adere la Alianta Noastra Romania condusa de Domnul Marian Munteanu.". 

Iată documentele pe care cei plecați din PRU Sibiu le-au remis către DCNews

 (w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel