Roșcata din "Ursul păcălit de vulpe" a ajuns la mare. A "furat" tot peștele de pe o plajă din Eforie - VIDEO VIRAL

Roșcata din "Ursul păcălit de vulpe" a ajuns la mare / Foto: Pixabay
Roșcata din "Ursul păcălit de vulpe" a ajuns la mare / Foto: Pixabay

Imagini incredibile cu o vulpe, surprinse pe o plajă din Eforie. 

Roșcata din "Ursul păcălit de vulpe", mare iubitoare de pește, a ajuns la mare. Imagini incredibile cu o vulpe au fost surprinse pe o plajă din Eforie. Aceasta a fost filmată în timp ce adună tot peștele de pe un stabilopod. Cu gura deja îndesată de pește, roșcata nu se oprește și se chinuie să îl adune pe tot. Filmarea a  a fost postată pe Facebook și în scurt timp a devenit virală. "La cină de vorbă cu coana.", a au scris reprezentanții grupului Eforie Online pe Facebook atunci când au făcut publice imaginile. Oamenii au reacționat imediat, înduioșați fiind de imaginile adorabile cu vulpea pofticioasă. Peștele se pare că a fost pus pe stabilopod de către un pescar căruia i s-a făcut milă atunci când a văzut cât de slab și înfometat este animalul.

"Mai rămâne să apară și Moș Martin cu coada lungă / Deci va să zică, vulpea nu l-a păcălit pe urs... Chiar "a băgat coada în baltă " și a prins pește. / Nota 10 pescarului, un om cu suflet mare. /  Suflet din povești ! Pescarul păcălit de vulpe. / E lihnită de foame! Cum de-o fi ajuns pe-acolo, nu e habitatul ei și nu se descurcă cu hrana, e piele și os, sărmana!", sunt doar o parte dintre comentariile scrise de către internauți.

VEZI ȘI: VIDEO spectaculos cu viperele din Retezat. Avertisment pentru turiști! Ce nu ar trebui să faceți niciodată dacă vă întâlniți cu o viperă

Și alte vulpi ar fi ajuns pe litoral

Cei care au fost la mare zilele trecute au mărturisit că au întâlnit și alte vulpi pe litoral.

"Weekendul trecut am fost la mare ! 3 bucăți am văzut, un vulpoi mi-a zbughit pe E85 înainte de Focșani, altul vâna o cioară pe la Dorobanțu,jud .Constanța și altul în Neptun!", a scris un bărbat.

"Am văzut și la 3 Brazi vulpi flămânde. Ele se plimbau printre mese la o cabana cerșind mâncare, bănuiesc că aceasta are pui, de aceea a plecat cu hrana în gură.", a scris o femeie.

VEZI ȘI: Doi pui de urs au murit de FOAME în pădurea din zona Cheia

Plajele nu sunt habitatul natural al vulpilor. Deocamdată nu se știe cum a ajuns animalul acolo, dar cel mai probabil din cauza foamei. Reamintim că și mai mulți urși au fost surprinși în mai multe zone locuite ale României, tot în căutarea hranei.

VEZI ȘI: RO-Alert în județul Harghita. Număr mare de urși ieșiți la prădat. VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel