Românce SCLAVE în Italia. Turcan: Ce fac MAI, MAE?

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a scris un mesaj, pe o rețea de socializare, referitor la un articol apărut în tabloitul The Guardian, despre condiții de sclavie în care trăiesc mii de românce în ferme din sudul Italiei.

"Mii de românce, victime ale sclaviei în Republica Italiană. Ce fac MAI, MAE şi Ministerul Muncii? Ce face guvernul aşa zis social democrat? Ce fac doamnele din Guvernul României? 

Ministerul Afacerilor Interne detaşează resurse importante în sprijinul omologilor italieni pentru prinderea infractorilor români. E un lucru bun. Este însă nevoie de mai mult de atât! 

În baza acestei colaborări, ar putea oare Dna. ministru Carmen Dan să ceară la rândul ei identificarea cetăţenilor italieni care gestionează aceste reţele de sclavie?

Vrem să ştim câte astfel de sesizări cu privire la tratamentul inuman şi abuziv suferit de cetăţenii români au fost făcute de miniştrii români de interne către omologii din Italia şi Spania. Sau ministrul de Interne află din presă despre amploarea acestui fenomen?", a scris Raluca Turcan pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel