Roaba de cultură: un proiect de relaxare prin educaţie

Stroe Bogdan / 29 sep 2012 / 17:03 Salveaza PDF Comentarii
roaba
Descriere foto: roaba

Proiectul educaţional care aduce diferite alternative culturale desfăşurate în aer liber la fiecare sfârșit de săptămână. Parcul Herăstrău este locația unde lumea vine pe pajiştea de la " Roaba de cultură" pentru a se relaxa, participând la spectacole de dans, muzică, teatru sau pictură.    

" Un deziderat al acestui proiect este realizarea unei punţi prin întoarcerea la valori, cultură şi dialog. Roaba de cultură este un exerciţiu pe care fiecare dintre noi îl poate face” a spus Raluca Fiser, preşedintele Asociatiei Green Revolution, principalul iniţiator al acestui proiect.

Dacă te plimbi prin Herăstrău în timpul săptămânii şi băncile ţi se par prea incomode, poţi veni la roabă ca să îţi alegi o carte din ea, o închiriezi gratuit, te aşezi la umbra unui copac şi te poţi apuca de citit. Oamenii vin în număr din ce în ce mai mare pentru că odată trecuţi pe acolo, cu siguranţă şi-au propus să revină şi cu altă ocazie pentru o doză de relaxare.

 " Faptul că pot fi urmarite spectacole de teatru, proiecţii de film, concerte de muzică clasică, că oamenii vor putea participa gratuit la cursuri de dans sau de olărit este o bucurie pentru mine. " a declarat Radu Popa, derector general ALPAB.

  Concert acustic deosebit susţinut de Tamara Bârsan şi Alexandru Dan.

În fiecare weekend Roaba de cultură organizează diferite evenimente care îi stimulează pe trecători, mulţi dintre aceştia având să profite de evenimentele aflate în desfăşurare. Pajiştea se află în zona Pescăruş şi accesul este gratuit. Pentru detalii despre evenimentele săptămânale accesaţi site-ul www.roabadecultura.ro


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26