Rezoluție pentru excluderea lui Mihai Chirica. ”Să nu uite că-i căra geanta lui Nichita”

PSD Olt a decis, miercuri, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean, să ceară excluderea vicepreședintelui Mihai Chirica din PSD. 

Anunțul a fost făcut de PSD Olt, senatorul Paul Stănescu. El susține că Mihai Chirica a criticat activitatea Guvernulu Grindeanu în calitate de vicepreședinte al PSD. 

”Poate să vorbească din afara partidului. (...) Nicio problemă. Nu cineva a avut ceva personal cu Mihai Chirica. (...) El trebuia să vină să stea de vorbă cu conducerea partidului, să discute, ce nemulţumiri are, pentru că el a fost primul care a spus că nu e de acord cu Sevil Shaideh că a vorbit el cu (...) mitropolitul Banatului că nu e în regulă şi el imediat a ieşit public”, a susținut Stănescu, potrivit Agerpres. 

”Să nu uite domnul Chirica că acum trei ani de zile îi căra geanta lui Nichita”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a anunţat că s-au adoptat trei rezoluţii ce se constituie în propuneri de reacţie la nivel naţional, referitoare la susţinerea Guvernului Grindeanu a şi preşedintelui PSD Liviu Dragnea, la organizarea unui miting al social-democraţilor în Bucureşti şi la solicitarea de excludere din partid a lui Mihai Chirica.

”Atitudinea acestuia (n.r. Mihai Chirica) a fost una incorectă. Dacă ai nemulţumiri, le declari în cadrul partidului. Dar nu în cadrul partidului, când te duci la şedinţe, nu ridici capul din telefon şi, după ce ai ieşit afară, faci turul televiziunilor şi îţi critici partidul. Să nu uite domnul Chirica că acum trei ani de zile îi căra geanta lui Nichita, iar pe urmă el l-a împins pe Nichita, el i-a făcut un denunţ. Eu cred că atitudinea lui (...) este una incorectă. Am văzut că mai nou îşi dă cu părerea despre orice, se pricepe şi la modă şi la cultură şi la orice. Poate ne spune domnul Chirica care sunt numerele câştigătoare de la loto (...). Pentru atitudinea pe care a avut-o, organizaţia PSD Olt cere excluderea lui Mihai Chirica din PSD”, a declarat Oprescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel