Revizuirea Constituției. Rovana Plumb, SUGESTIE către Alina Gorghiu: ”Să se pună de acord”

Președinta Consiliului Național al PSD, Rovana Plumb, a făcut câteva declarații pe ideea revizuirii Constituției, sugerând Alinei Gorghiu să nu blocheze acest proiect.

”Am văzut ieri că doamna Alina Gorghiu susține că partidul domniei-sale este foarte activ în comisia de revizuire a Constituției, că dorește continuarea acestui proces. Zilele trecute însă, alți liberali ne îndemnau să nu ne grăbim.

Fac apel la Alina Gorghiu să discute cu colegii săi pe tema revizuirii Constituției, să se pună de acord, dar nu să nu blocheze procesul. Acest proiect a fost demarat de câțiva ani de zile. Putem spune că suntem în întârziere, nu că ne grăbim, după cum sugerează diverse voci liberale.

Modificarea Constituției nu este un moft, ci un proces extrem de important, care să recalibreze instituțiile statului pentru realitățile României de astăzi și din anii ce vin.

Dacă acest proces va fi blocat de colegii doamnei Gorghiu, atunci înseamnă că un alt angajament din 2012 este abandonat, iar asumarea acestui proces de către liberali nu a fost niciodată reală, ci doar o minciună pentru electorat”, a declarat Rovana Plumb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel