Renumărare voturi Sector 1. Chirieac: E primar cineva care nu a fost ales. Nu mai contează ce votăm, contează cine numără şi anunţă

Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand

Analistul politic Bogdan Chirieac critică în termeni duri USR-ul, mai ales în contextul renumărării voturilor de la Sectorul 1, unde surse judiciare au afirmat că Daniel Tudorache ar avea de fapt cu 1000 de voturi mai mult decât Clotilde Armand. 

Discuţia a plecat însă de la o declaraţie a lui Nicolae Robu, primar al municipiului Timişoara între 2012 şi 2020, care spune că actualul edil, Dominic Fritz, ar fi comis o ilegalitate, el fiind ales primar fără a avea domiciliu în Timişoara. 

VEZI Dominic Fritz, fără funcţia de primar. Nicolae Robu: A candidat cu falsuri. Se va minuna şi DNA!

„USR-ul ăsta dă jos țara, zău așa, despre ce vorbim? Se plânge domnul Robu (n.r. Nicolae Robu, fost primar al Timişoarei) că nu are dl Fritz adresă în Timişoara, că a încălcat legea, că fals în acte Dominic Fritz. Măcar a fost ales, bun sau rău. Ăștia 4% care au votat, au votat de au rupt. Unde sunt ceilalți? Dacă faci alegeri în pandemie așa se întâmplă. Dar la sectorul 1, în București, e primar o doamnă care nu a fost aleasă primar. Ce e mai tare din chestia asta?”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV

VEZI S-a încheiat renumărarea voturilor din Sectorul 1. Surse România TV: Daniel Tudorache, 1000 de voturi în plus faţă de Clotilde Armand

„Ne-a anunțat că oricare ar fi rezultatul renumărării voturilor, doamna nu pleacă”, a completat Victor Ciutacu. 

„Splendid! Deci chiar ți-a spus! Ce te mai complici cu asta? Pe mine m-a pus BEC-ul șefă și asta sunt. De aici încolo, în România, chiar nu mai contează ce votăm. Contează cine numără și cine anunță rezultatul votului", a mai spus Bogdan Chirieac. 

„Vă întreb și eu, domnule Bogdan Chirieac, dar legea contează în România?”, a intervenit Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei.

"Răul care a lovit România nu a venit cu un asteroid"

„Nu! Domnule primar, nu! Cu toată dragostea! Deci nu mai contează, pentru numele lui Dumnezeu! Vedeți dumneavoastră, când s-au încălcat primele cutume, apoi primele legi, când s-a început în 2018 cu plăcuța suedeză și apoi s-a supărat lumea, când s-a început cu violența din internet, care a coborât în stradă și s-a luat cu asalt clădirea Guvernului, când s-a dat jos un Guvern perfect legitim la acea vreme și PSD-ul a votat guvernul opoziției. Când s-au întâmplat toate lucrurile astea, nu au venit din senin. Tot acest rău care a lovit România, nu a venit așa, cu un asteroid, sau cum a venit molima asta peste noi. Nu! A fost pregătit cu complicitatea majorității poporului român. Și acum sunteți în situația în care un primar este primar în mod ilegal la dumneavoastră, eu am încredere în ceea ce spuneți că vă cunosc. De asta spun. În primul rând că domnul Robu este profesor universitar”, a mai spus Chirieac.

„L-a ce i-a folosit?”, a întrebat moderatorul. 

„I-a folosit că l-au ales timișorenii. Într-un moment din ăsta de stupoare s-a votat ce s-a votat, dar repet, la Sectorul 1 este o anchetă, au luat foc la poponeață și au amânat ancheta, au mai dat 2 luni, dar primarul a spus că indiferent de ceea ce se descoperă, nu pleacă. Deci despre ce vorbim? E unul care nu a fost ales primar care este primar. La un moment dat o să avem un Parlament, care nu a fost ales și o să spună noi suntem, că ne-am așezat pe scaun primii", a concluzionat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel