EXCLUSIV  Referendum Sectorul 1. Ciuvică: PSD e obligat să facă acest gest politic

Fotografie creată de Element5 Digital, de la Pexels
Fotografie creată de Element5 Digital, de la Pexels

Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a susținut la 'Miercurea Neagră' de la DCNewsTV că PSD e obligat să facă un referendum la Sectorul 1. 

Președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), Mugur Ciuvică, a spus la 'Miercurea Neagră' de la DCNewsTV că Partidul Social Democrat ar trebui să facă un referendum la Sectorul 1, în legătura cu presupusa fraudă de la alegeri. 

'Am citit o știre în care Ciolacu spunea, apropo de alegerile de la Sectorul 1, că nu e admisibil așa ceva și că ei sigur vor face un referendum de destituire a lui Clotilde Armand. Și eu am zis, de când a apărut informația că cei de la SIIJ au descoperit fraude, că singura soluție mi se pare ca PSD să mobilizeze oamenii la referendum și să încerce să o destituie astfel pe Clotilde Armand', a spus Mugur Ciuvică, precizând că 'e singura soluție'.

Ciuvică: PSD e obligat să facă acest gest politic

În continuare, Mugur Ciuvică a afirmat că 'PSD e obligat să facă acest gest politic.'

Totuși, spune președintele Grupului de Investigații Politice (GIP), PSD 'nu e obligat să și câștige, dar e obligat să-l facă.'

'Ar fi bine să și câștige, că le-ar reda forța. Dar chiar de n-ar veni 30% din votanți la referendum, oricum rezultatul va fi sigur 90% să plece Clotilde Armand. Chiar dacă rezultatul nu va fi pus în practică.', a completat el.

Mugur Ciuvică este de părere că, dacă PSD și-ar mobiliza electoratul la un referendum pentru destituirea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, ar arăta că fac opoziție.

'În momentul ăla, PSD zice *Iată, noi am chemat lumea la referendum, 90% din cei care au venit au zis să plece Clotilde Armand acasă, dar dacă nu s-au mobilizat toți cetățenii din Sectorul 1, atunci să fie sănătoși cu Clotilde a lor. Dar ei își fac datoria în sensul ăsta și fac și o mișcare care ar putea să creeze o atmosferă, ceva, să arate că fac opoziție.', a mai adăugat președintele GIP. 

Imaginile controversate de la Sectorul 1

Imagini din momentul în care erau căutați sacii de voturi pentru Sectorul 1, care ar demonstra o fraudă electorală la alegerile locale, au apărut public imediat după alegerile locale de anul trecut. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel