Rectificare bugetară. Claudia Țapardel, reacție pentru Viorica Dăncilă

Claudia Țapardel, europarlamentar PSD, a reacționat după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat datele rectificării bugetare. 

Europarlamentarul apreciază că premierul se ține de cuvânt privind creșterea nivelului de trai al românilor. 

”Este încă o dovadă clară că tot ceea ce s-a spus despre banii de pensii şi salarii, chiar prin intermediul unor afirmaţii publice de la cel mai înalt nivel al statului, nu au fost decât simple zvonuri întreţinute în mod artificial. Românii trebuie să ţină cont de datele oficiale prezentate de Guvern şi să fie siguri că pensiile care tocmai au fost majorate au acoperire integrală în buget”, susține europarlamentarul Claudia Țapardel.

Claudia Țapardel mai subliniază că Viorica Dăncilă a făcut o mișcare pe care nu a mai făcut-o niciun premier în ultimii patru ani.

„De remarcat faptul că pentru prima dată în ultimii patru ani, sectorul transporturilor va primi bani în plus la rectificarea bugetară. Au fost şi reduceri de bugete, unele dintre ele la insituţii de forţă ale statului român, la Administraţia Prezidenţială dar şi la nouă dintre ministerele Cabinetului, adică acolo unde s-a constatat un grad scăzut de utilizare a sumelor aflate la dispoziţie", precizează europarlamentarul Claudia Țapardel.

Vezi aici cifrele prezentate de către premierul Viorica Dăncilă: Rectificare bugetară. Viorica Dăncilă, cifrele momentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel