Deputatul Focșa (AUR), după ce și-a bătut nevasta: Soția mea regretă că a sunat la 112 și e șocată de excludere. Femeile din partid mă susțin

Deputatul AUR Dumitru Focșa. Foto: Dumitru Focșa @OfficialFacebook
Deputatul AUR Dumitru Focșa. Foto: Dumitru Focșa @OfficialFacebook

Dumitru Focșa a avut o primă reacție după anunțul excluderii din partidul AUR, anunțând că este victima unui „linșaj” și că George Simion se raportează în mod greșit la situație. El a declarat că membrii partidului îl susțin în continuare.

 

„Eu mă așteptam și am invocat această disponibilitate de a demisiona din cadrul partidului, dar mă gândeam, în normalul și firescu lucrurilor, că ei se vor raporta la rezultatul unei anchete. Ancheta s-a făcut în interiorul partidului fără luarea unui punct de vedere al soției. Atunci când a apărut comunicatul președintelui George Simion eram în drum spre casă. Am început să primesc mesaje pe toate grupurile de susținere unde mi s-a transmis să nu fac așa ceva (n.r. referitor la demisie)”, a spus deputatul, printr-o intervenție telefonică la Antena 3.

Întrebat dacă mesajele de susținere au venit inclusiv de la doamne din partid, Focșa a răspuns:

„Da, inclusiv de la doamne din partid”.

Reacția șocată a prezentatoarei nu a întârziat să apară: „Adică au înțeles o asemenea situație? O soție care sună la 112, vine poliția, vine ambulanța, se deschide dosar penal pentru violență domestică”.

„Inclusiv soția a fost șocată de această decizie. Sub impulsul mâniei soția a sunat la 112, după care a regretat”, a răspuns Focșa.

Incoerența poveștii explicate de deputatul ex. AUR a depăși apoi toate cotele. Întrebat dacă fapta a existat, Focșa a spus că evenimentele nu au fost „așa cum s-au descris”, pentru ca ulterior să explice care a fost momentul în care femeii „i-au curs primele picături de sânge”. În aceeași propoziție a spus atât că a existat „contact” între ei, cât și faptul că totuși nu a agresat-o.

„A avut o julitură la nas, care a apărut în busculada care a fost acolo. Dar nu pot să știu dacă a fost de la contactul dintre noi, eu nu am ridicat mâna asupra ei. Mă rog, să spunem că acolo au apărut primele picături de sânge”, a declarat Focșa.

Apoi a explicat nonșalant cum punea presiune asupra ei pentru a nu o lăsa să sune la poliție. Doar faptul că femeii a început să îi curgă sânge din nas l-ar fi oprit pe deputat din comportamentul agresiv. Fără să realizeze, el a confirmat și faptul că fetița a fost martoră a întregii scene de agresiune:

„Eu voiam să intru în dormitor, ea se opunea, pentru că voia să sune de pe telefonul fix. Atunci când am văzut că a început să îi curgă sânge... eu am renunțat la orice opoziție, pentru că a început să țipe fetița”.

Apoi, deputatul Focșa a găsit cauza motivului pentru care oamenii „îl linșează” după ce și-a agresat soția: mișcarea feministă, prin care se cere, printre altele, dreptul la protecție al victimelor violenței domestice.

Știți dumneavoastră... vedem cum se avansează această teorie feministă și noi bărbații ajungem să nu mai fim crezuți. Dar dacă te superi și pleci de acasă asta nu înseamnă că au existat acte de violență”, a spus el.

Focșa a făcut referire și la anunțul realizat pe Facebook, prin care s-a oferit să îmbunătățească legislația în cazurile de violență domestică. El a spus că se consideră „victima” întregii situații.

 „Eu cu soția în casă tot vorbeam despre un asemenea proiect și culmea, în mod ironic, chiar eu cad victimă... Ce să mai spun?”, a continuat deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel