Răzvan Marin, pe lista de achiziții a lui Ajax. Suma de transfer

Răzvan Marin ar putea părăsi Standard Liege.

Cotidianul De Telegraaf relatează că Răzvan Marin este dorit de olandezi pentru a-l înlocui pe Frenkie de Jong, jucător care va ajunge la  Barcelona pentru 86 de milioane de euro.

Ziariștii olandezi anunță că Standard Liegeși Ajax au ajuns la un acord pentru transferul mijlocasului roman pentru suma de 12 milioane de euro.

Conform sursei citate, tânărul internaţional român, de 22 de ani, ar urma să semneze un contract pe 5 sezoane cu cea mai titrată echipă din Olanda. La Ajax au mai evoluat de-alungul timpului Cristi Chivu, Bogdan Lobonţ, Nicolae Mitea sau George Ogăraru. De asemenea, Ştefan Kovacs a fost antrenorul "lancierilor" între 1971 şi 1973.

Foarte atras de minge

”Marin, care va juca pentru Romania, marti, contra Feroe in preliminariile EURO 2020, are pregatit un contract pe cinci sezoane. Cel mai bun fotbalist roman din 2018 e descris ca un jucator dinamic, cu un picior drept grozav. E foarte atras de minge. Pe scurt, cineva care poate aduce valoare la mijlocul lui Ajax", scriu cei de la Telegraaf.

Mai multe cluburi s-au interesat în iltimul an de Răzvan Marin. Presa italiană chiar l-a dat ca și transferat la AS Roma în precedentele două perioade de transferuri. Pe lista cluburilor interesate au mai fost vehiculate numele celor de Sevilla și Fiorentina.

Citește și:

Transfer Neymar. Tatăl său intervine: Un nume care contează

Fost internaţional, bătut în centrul oraşului Leeds

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel