Fost internaţional, bătut în centrul oraşului Leeds

Fostul internaţional scoţian Gary McAllister
Fostul internaţional scoţian Gary McAllister

Fostul internaţional scoţian Gary McAllister a fost bătut în centrul oraşului Leeds.

Gary McAllister, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti scoţieni din anii 1990, a avut nevoie de spitalizare după ce a fost bătut în centrul oraşului englez Leeds, informează BBC. McAllister, 54 de ani, care este acum antrenor secund la Glasgow Rangers, a fost lovit în faţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, lângă un bar din Leeds, când aştepta un taxi împreună cu soţia sa.

Agresorul este un bărbat, căutat de atunci de poliţie. McAllister a primit îngrijiri la spital, unde a avut nevoie de zece copci, iar acum se reface în locuinţa sa din comitatul North Yorkshire. Fostul mijlocaş, cu 57 de selecţii pentru Scoţia, a jucat la mai multe echipe din Anglia, una din ele fiind Leeds United, cu care a fost campion în 1992.

Între 2000 şi 2002, el a evoluat la Liverpool, cu care a câştigat în 2001 Cupa Angliei, Cupa Ligii engleze, Cupa UEFA şi Supercupa Europei. McAllister a fost desemnat de forul fotbalistic cel mai bun jucător al finalei de Cupa UEFA cu Alaves, câştigată cu 5-4 de Liverpool, după prelungiri şi golul de aur, una din reuşitele lui Liverpool aparţinând scoţianului, din penalty. Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Alaves în acea partidă a fost fundaşul dreapta Cosmin Contra. La Glasgow Rangers, McAllister este secundul lui Steven Gerrard, fostul său coleg de la Liverpool.

Citește și:

Preliminarii EURO 2020. Rezultatele de duminică. Ungaria, surpriza serii

Suedia - România preliminarii Euro 2020 rezultat final. Meci tensionat, scor dezamăgitor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel